Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

“Mala Broma”, amb Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz, enceta la nova programació al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 02/21/2018 12:17:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanes“Mala Broma”, amb Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz, enceta la nova programació al Teatre de Blanes

Hi haurà 9 espectacles professionals, amb noms mediàtics com “El Sevilla”, de Mojinos Escocíos; clown amb “Rhumia”; dansa amb “Praise” i “Yomimuà”; i música amb “Tribut als 3 tenors”

El Teatre de Blanes aixecarà el teló de la nova programació 2018 dissabte vinent amb una proposta potent, embolcallada per la presència d’un convincent i competent equip de producció. Mala Broma, protagonitzada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz, ha significat el retorn del dramaturg Jordi Casanovas a la cartellera, sota direcció de Marc Angelet.


Òscar Muñoz, Ernest Villegas i Anna Sahun,
el tercet protagonista de "Mala Broma", el 24 de febrer al Teatre de Blanes
El muntatge, que posa al límit als seus personatges, és una comèdia negra amb tots els ingredients per convertir-se en un nou clàssic. L’espectacle tracta de dos antics amics que es retroben després de vint anys. Quan eren joves presentaven plegats un programa radiofònic d’humor, i ara un d’ells ha triomfat com a humorista, però l’altre ha fracassat com a periodista.

Tots dos fan una juguesca al voltant d’un tema que els apassiona: els límits de l’humor, i per això es plantegen fer la broma més forta que pugui imaginar l’altre amic. Mala Broma es podrà veure a Blanes dissabte vinent, 24 de febrer, a partir de les nou de la nit. Ho farà abans que la companyia faci temporada a la Sala Muntaner de Barcelona, un factor que confereix un valor afegit a la proposta.

Nou espectacles a la programació professional del Teatre de Blanes

La nova programació del 2018 inclourà un total de nou espectacles professionals, amb propostes per complaure tot tipus de gustos. Així, hi trobarem noms mediàtics com el d’El Sevilla, cantant del grup Mojinos Escocíos, que el 21 d’abril portarà Reflexiones del hombre llengua, un monòleg d’humor que surt de la quotidianitat amb un home que, certament, també destaca per la seva llengua desinhibida.


"El Sevilla", de "Mojinos Escocíos", protagonitza
el 21 d'abril el monòleg "Reflexiones del hombre lengua"
L’humor amb tocs de clown i circ arribarà amb Rhümia, que tancarà la programació professional el 10 de juny. Abans, el 4 de maig haurà estat el torn d’una fresca nova versió del clàssic shakesperià, Othelo, una producció internacional amb quatre especialistes en teatre físic, clown i burlesc que donen vida a la coneguda tragèdia amb una qualitat i originalitat contrastada arreu de diversos escenaris.

Produccions professionals vinculades amb Blanes

A la nova programació del 2018 també hi haurà dues produccions teatrals i una de dansa vinculades directament amb Blanes. El 10 de març serà el torn d’El Traspàs, obra del dramaturg i director teatral Eloi Falguera, guardonada amb el Premi Recvll de Teatre en la passada edició del 2017. S’oferirà justament el cap de setmana en què tindrà lloc el lliurament de premis del 2018, i que s’allotjarà justament al mateix escenari blanenc. L’obra té com a punt de partida l’exili a França del president Companys el febrer de 1939, i es podria considerar fins i tot l’elevat tant per cent profètic que té la trama en relació a l’actual situació política al país.


"El Traspàs", obra guanyadora del Premi Recvll de Teatre 2017,
es representarà el 10 de març, el dia abans de la Gala dels Premis Recvll
L’altra obra relacionada amb Blanes es representarà el 24 de març: El color de la llum, dirigida per Ferran Joanmiquel, qui recentment també ha estat el director de Oceans, del grup blanenc El Mirall. L’atractiu d’aquest muntatge rau en què s’ha estrenat al prestigiós Festival de Teatre Temporada Alta 2017, i farà estada a la sala La Seca Espai Brossa de Barcelona just després que s’hagi visionat a Blanes.


El ballarí blanenc Arnau Pérez, protagonista de "Yomimuà"
En l’àmbit de la dansa, encara hi trobem una altra producció lligada a Blanes: Yomimuà, protagonitzada pel jove coreògraf i intèrpret nascut aquí, Arnau Pérez, que s’oferirà el 13 de maig. Completaran la programació professional un altre muntatge de dansa: Praise, programada pel 29 d’abril; i el muntatge musical Tribut als tres tenors, de l’Òpera Jove de Catalunya, que arribarà el 9 de març.

Escena Local amb música, dansa i literatura

El Teatre de Blanes inclou en la nova temporada un total de 10 actuacions d’Escena Local, protagonitzades o organitzades per entitats del municipi. Després de l’intens inici de la mà de l’Associació d’Ardaleños amb motiu del Dia d’Andalusia, aquesta mateixa celebració portarà el 17 de març l’actuació de David Barrull, guanyador del programa La Voz, en aquesta ocasió sota auspici de la Casa de Andalucía.

La música també protagonitzarà cinc altres actuacions. El 25 de març serà el torn de la VBella Banda; el 20 d’abril i el 5 de maig els espectacles de Play Back i varietats amb el Grup Miratge i NABAC, respectivament; el 26 de maig un concert de la Coral Jubilate, i el 16 de juny l’Homenatge a la Jota de l’Agrupació Artística Aragonesa.


Platea del Teatre de Blanes
Per la seva banda, la dansa serà el fil conductor de dues altres actuacions. D’una banda, el I Concurs de Dansa Vila de Blanes que s’allargarà el cap de setmana del 3 i 4 de març, organitzat per l’Associació Elancé; i de l’altra, el 7 d’abril amb motiu del Dia Mundial del Parkinson, diverses escoles de dansa actuaran per recollir fons econòmica per a l’Associació de Pàrkinson Blanes-La Selva/Alt Maresme.

Capítol a banda mereix la gala de lliurament dels Premis Recvll 2018, que organitza la revista homònima de Blanes. Emplaçada pel matí de l’11 de març, inclourà tant el lliurament de guardons dels prestigiosos premis literaris, com d’altres ingredients encara no revelats per amenitzar la vetllada.

Espectacles familiars de qualitat amb Rialles

Completen la programació professional i d’escena local els quatre espectacles organitzats per Rialles Blanes. Després de Tut-tururut la princesa!, Més que màgia i La Ventafocs, que ja s’han ofert al Teatre de Blanes, el proper 18 de març arribarà Volem Peus!, a càrrec de l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes. Quatre propostes de qualitat de nivell professional per complaure al públic de totes les edats.



Data de realització: 02/21/2018 | Data de la darrera actualització: 02/21/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300