Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Obra Social ‘la Caixa’ lliura 12.000 € a quatre entitats socials de Blanes gràcies a l’acció de l’ABBC


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/21/2019 12:03:18 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

COOPERACIO PROJECTESL’Obra Social ‘la Caixa’ lliura 12.000 € a quatre entitats socials de Blanes gràcies a l’acció de l’ABBC

La quantitat econòmica prové del 2% de la facturació obtinguda dels TPV de CaixaBank durant les rebaixes a través dels comerços de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre

L’Oficina Store de CaixaBank de la Rambla Joaquim Ruyra ha acollit aquesta setmana un acte 100% solidari, gràcies a la col·laboració de l’entitat bancària, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), i el suport de l’Ajuntament de Blanes. L’Obra Social ‘la Caixa’ ha lliurat un total de 12.000 € a quatre entitats socials del municipi, és a dir: 3.000 € per a cadascuna d’elles: ‘Creu Roja’, les fundacions ‘ASPRONIS’ i ‘Joan Petit-Nens amb Càncer’, així com la de més recent creació al municipi, l’Associació d’Arts Escèniques ‘La Quarta Finestra’.


Els protagonistes de l'acte, en una fotografia de grup
Els 12.000 € que s’han entregat –que superen en 1.800 € la què anàlogament es va lliurar en total ara fa un any- prové del 2% de la facturació obtinguda dels TPV (terminals de punts de venda) CaixaBank dels comerços de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre durant la temporada de rebaixes. L’ABBC va engegar una campanya a principis d’aquest 2019, per segon any consecutiu, amb el mateix lema: Rebaixes Solidàries 2019, que s’ha allargat els darrers mesos coincidint amb aquest període de descomptes i ofertes als establiments.

Amb aquesta iniciativa, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i l’Obra Social la Caixa continuen amb la seva línia d’implicació en l’ajuda a les persones que més ho necessiten. L’acte de lliurament de les respectives donacions l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes i regidor d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, Mario Ros, comptant amb l’assistència de diversos representants de les entitats implicades.


En nom de CaixaBank van participar-hi Gemma Batlle, directora de Banca Institucions a la demarcació de Girona; Francesc Ros, director d’Àrea de Negoci Selva Marítima; i Marc Reixach, director de l’Oficina Store de Blanes. També van assistir-hi Lluís Pascual, president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre; M. Lluïsa Bertolín, presidenta de Creu Roja; Gemma Viñals, vicepresidenta d’Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació; Francesc Durà, gerent de la Fundació ASPRONIS; així com Pili Jiménez i Nàcara Huélamo de l’Associació d’Arts Escèniques La Quarta Finestra.

Projectes socials que s’estan desenvolupant a Blanes

Els portaveus de les diferents entitats socials van exposar a què destinaran els diners que han rebut a través d’aquesta campanya solidària, expressant alhora la satisfacció que suposa poder-los desenvolupar, i agraint al mateix temps la suma d’esforços que ho farà possible. Creu Roja, en coordinació amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes, ho destinarà a la prevenció de l’exclusió escolar.


La Fundació ASPRONIS revertirà la quantitat econòmica al Viatge als Mundials Special Olympics d’Abu Dhabi 2019 de dues esportistes del Club Esportiu El Vilar, que aniran acompanyades d’un entrenador en la modalitat de bàdminton. Per la seva banda, Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació seguirà treballant en l’atenció als infants i familiars que pateixen aquesta malaltia; i finalment l’Associació d’Arts Escèniques La Quarta Finestra destinarà els diners al projecte ‘Actua!’, dissenyat per facilitar la inclusió de col·lectius amb risc d’exclusió social i diversitat funcional.



Data de realització: 03/21/2019 | Data de la darrera actualització: 03/21/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300